Sinan Akçıl ile Tuba Ünsal arasında Gazze gerginliği!

Tuba Ünsal ve Sinan Akçıl, TRT’nin Tabii platformu tanıtım gecesinde Gazze gerginliği yaşadı. Ünsal, Akçıl’ın Gazze konuşmasının ardından "göbek attığını" belirterek tepki gösterdi. Akçıl ise kendisini tanımadığını ve eleştirilerini saçmalık olarak nitelendirdi.

Tuba Ünsal ile Sinan Akçıl arasında bir etkinlikte yaşanan "Gazze" gerginliği dikkat çekti. TRT'nin dijital platformu Tabii için düzenlenen tanıtım gecesinde sunucu Tuba Ünsal, Akçıl’ın Gazze hakkında yaptığı konuşmanın ardından "göbek attığını" söyleyerek tepki gösterdi.

Etkinliğin sonunda gazetecilere açıklama yapan Sinan Akçıl, "Tabii ki ben böyle bir canlı yayında Gazze’den de bahsetmek istedim. Sunucu, 'Önce Gazze dedin sonra göbek attın' demiş. Ben ona nerede Gazze’yi konuşacağımı soracak değilim. Tanımıyorum kendisini ama bence saçmalamış. Ben önce konuştum, sonra 'Fark Atıyor' şarkısını söyledim. Bununla ne alakası var, anlamadım" ifadelerini kullandı.

Daha sonra "sunucu kız" olarak bahsettiği kişinin Tuba Ünsal olduğunu öğrendikçe, "Çok değişmiş, bu yüzden kendisini tanıyamadım" dedi.

Tuba Ünsal ise gazetecilere, "Orada bir yas duruşunda bulunup arkasından göbek atmanın doğru olmadığını söyledim. Bunun haricinde pek bir şey söyleyemem" açıklamasını yaptı. Bu olay, iki sanatçı arasındaki tartışmayı güncel hale getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.