Sinan Akçıl: 'Ünlü olmasam bile birini döverdim, gene ünlü olurdum'

Sinan Akçıl, Berfu Yenenler'le Talk Show Perileri programında ilginç açıklamalar yaptı. Babasının müziği anlamadığını ve ünlü olma yolunda karşılaştığı zorlukları anlattı. Ayrıca artık baba olmak istediğini ve ilişkilerinde yaşadığı deneyimlerin ona nasıl ilham verdiğini paylaştı.

Sinan Akçıl, Berfu Yenenler'in sunduğu Talk Show Perileri programında dikkat çekici açıklamalar yaptı.

"BABAM NE İŞ YAPTIĞIMI BİLMİYORDU" 


Akçıl, müzikle ilgili anılarını paylaşarak, "5 yaşındayken kulağımdan kulaklığı alırlardı, ‘Artık uyu, müzikle ilgilenme’ derlerdi. Ünlü olmasam bile birini döverdim, yine de ünlü olurdum" dedi. Ayrıca, babasının müziğini nasıl algıladığına da değinerek, "Babam ne iş yaptığımı bilmiyordu. Emel Müftüoğlu, yakın arkadaşımdı. Bir gün ‘Şarkı dinlemeye Sezen Aksu’yu getireceğim’ dedi. Babama söyledim, o da fularını takıp hazırlandı. Ama Emel geldiğinde babam ‘Hoş geldiniz, Sezen Hanım’ dedi. O kadar alakasızdı" itirafında bulundu.

"ARTIK BABA OLMAK İSTİYORUM"  


Daha önce oyuncu Burcu Kıratlı ile evlilik yaşamış olan Sinan Akçıl, artık baba olma arzusunu dile getirerek, "Galiba o kişiyi bulmak üzereyim" şeklinde konuştu.

"AYRILIKLARIM BANA PRİM YAPAR"  


İlişkiler hakkında da açıklamalarda bulunan Akçıl, "İlişkide sürekli mıç mıç olmayı sevmiyorum, bu yüzden birçok kez ‘Sadece mıç olsak olur mu?’ demişliğim vardır. İlişkilerimde karşı tarafı üzerek, onların sözlerinden şarkı yazıyorum. Ayrılıklarım bana prim yapar. Samsun Demir seviniyor, ben seviniyorum, şirketim seviniyor" ifadelerini kullandı.

"FERHAT GÖÇER'E GICIK OLUYORUM" 


Son olarak, Ferhat Göçer’e verdiği şarkıdan pişman olduğunu belirten Akçıl, "Adama gıcık oluyorum. Eşim yanındayken, ‘Bu şarkı şu kişiye yazıldı’ diye her yerde konuşuyordu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.