Sinan Ateş'in ablasından Arzu Erdem açıklaması "Bu başlangıç kardeşimi hatırlattı"

Eski MHP milletvekili Arzu Erdem, parti içindeki tartışmalar sonrası istifa etti. Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, Erdem’in istifasını, kardeşinin yaşadıklarıyla kıyaslayarak MHP’de benzer muamele göreceklerini belirtti ve parti içindeki adaletsizliğe dikkat çekti.

Eski MHP milletvekili Arzu Erdem, son dönemde televizyon programlarına katılımı ve yaptığı açıklamalarla MHP'de dikkat çekti. Bu süreçte, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Erdem'in açıklamalarının ve görüşmelerinin partisiyle hiçbir ilgisi olmadığını belirtti. Ancak Erdem, Büyükataman'ın bu açıklamasının ardından yaptığı tüm görüşmelerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından bilindiğini ifade etti.

Arzu Erdem partisinden istifa ettiğini duyurdu. Erdem'in MHP'den istifasının ardından, Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak bu duruma tepki gösterdi. Selma Ateş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Arzu Erdem'in bu adımı bana kardeşimi hatırlattı. Kardeşime de gezme, fotoğraf verme, çalışma yapma, kitap çıkarma yasakladılar. Sonrasında ise hınçla saldırarak itibarını yok etmeye çalıştılar. Burada durumları siz daha iyi biliyorsunuz. Yakında size de benzer bir muamele yapılacağını bilmenizi isterim. Bu partide kimsenin görev sonrası sosyal bir çevre edinmesi veya Türk milleti için herhangi bir çalışma yapması kabul edilmiyor. Kendinize dikkat edin. Kimseye yapılması hoşuma gitmiyor ama bu vesileyle kardeşimin yaşadıklarını daha iyi anlayabilirsiniz."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.