Sinan Ateş'in annesi Bahçeli’ye ateş püskürdü. "70 yaşındayım hiç korkum yok"

Sinan Ateş cinayeti davasında karar açıklandıktan sonra, Saniye Ateş kameraların önüne geçerek Devlet Bahçeli'ye sert eleştirilerde bulundu. "Hala Ülkü Ocakları benim çocuklarımın üstüne saldırıyor.

İki yılı aşkın bir süredir Türkiye'nin gündemini meşgul eden Sinan Ateş cinayeti davasında nihayet karar açıklandı. Kararın ardından Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş ve ablası Selma Ateş'e yönelik saldırılar da gündeme geldi. 

Kameraların karşısına geçen Saniye Ateş, "Konuşamıyorum" diyerek kısa bir konuşma yaptı ve Devlet Bahçeli'ye ağır sözler sarf etti. 

"ALLAH O DEVLET BAHÇELİ'NİN CANINI ALMASIN" diyen Saniye Ateş, "70 yaşındayım, hiç korkum yok" ifadesini kullandı. Sözlerine devam eden Ateş, "Allah O Devlet Bahçeli'nin canını almasın. Hala Ülkü Ocakları benim çocuklarımın üstüne saldırıyor. Ne yaptım benim oğlum ona? Hizmetten başka ne yaptı? Emrin olur demekten başka ne yaptı?" dedi.

Dava sonuçları hakkında da duygularını paylaşan Saniye Ateş, "Bu davadan ve sonuçtan memnun değilim. Giden geri gelmiyor; bir oğul verdim, eş verdim. Gölbaşı Ülkü Ocakları’ndan olduğu söylenen bir kişi geldi, kızıma saldırdı. Devlet Bahçeli gurur duysun. Ben oğul teslim ettim onlara, tabutla gönderdiler bana. Ateş ailesinin hepsini mi öldürmek istiyorlar? Buradayım, korkmuyorum. Benim oğlum ne yaptı? Benim oğlum 'emredersin' demekten başka ne yaptı?" diyerek tepkisini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.