Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: "Benim yavrumun katili Milliyetçi Hareket Partisi'nde"

Bursa'da bir yıl önce Ankara'da gerçekleşen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, mezarı başında düzenlenen anma töreni ile anıldı. Ateş'in ailesi, siyasi temsilciler ve sevenleri, Emirsultan Mezarlığı'nda gerçekleşen törene katıldı.

Ankara'da bir yıl önce gerçekleşen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, mezarı başında düzenlenen anma töreni ile anıldı. Ateş'in mezarı başında konuşan annesi, duygusal anlar yaşayarak, "Bu kadar mı insafsızlar? Benim iki tane yavrumun boynunu büktüler. Benim yavrularım babasını gördüğünde televizyona sarılıyor, baba diye. Ben yavrumun yollarını gözledim. Ben bir kere daha öldüm, Ankara’da kurşunlar bana sıkıldı. O kurşunlar ciğerlerime girdi benim. Benim yavrumu nasıl yetiştirdim bilmiyorlar. Benim yavrumun katili Milliyetçi Hareket Partisi’nde" ifadelerini kullandı.

SUİKASTIN YILDÖNÜMÜNDE ANMA TÖRENİ

30 Aralık 2022'de Ankara'da gerçekleşen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş, suikastın yıldönümünde Bursa'da anıldı. Mevlüt programının ardından Emirsultan Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine Ateş'in ailesi, siyasi temsilciler ve sevenleri katıldı.

ABLASINDAN DUYGUSAL KONUŞMA

Anma töreninde Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, duygusal bir konuşma yaparak, "Bir senedir hepimizin birlikte verdiği büyük bir savaş var, fakat bir yıl geçmesine rağmen iddianame ortada yok. Herkes bildiğini söylesin. Bizler de huzura erelim çünkü benim kardeşimin her damla kanının hesabını sormak için elimizden geleni yapacağız. Tek isteğimiz budur. Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun." dedi.

EŞİNDEN ADALET ÇAĞRISI: "YAVRUMUN KATİLİ MİLLYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDE"

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ise, "İntikam değil, adalet istiyoruz. Hiçbir beklentimiz yok, sadece adaleti tesis etsinler. Sayın devlet büyüklerimiz ve Cumhurbaşkanımız, tekrar sesleniyorum, lütfen yaşananları görmezden gelmeyin" sözleriyle adalet talebinde bulundu. Ateş'in annesi ise duygusal anlar yaşayarak, "Bu kadar mı insafsızlar? Benim iki tane yavrumun boynunu büktüler. Benim yavrumun katili Milliyetçi Hareket Partisi’nde" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Alkoçlar Otelcilik kredi vurgunu mu yaptı: Kredi kaçırma iddiası gerçek mi?
Ünlü yönetmenin köpeği senaristin parmağını kopardı ve yedi!
Heidi Klum'un kuzeni iç çamaşır mankeni oldu! Babası sosyal medyayı ayağa kaldırdı!
Oğuz Murat Aci'nin babası 'sansür' iddialarının ardından sessizliğini bozdu: Aradı günah çıkardı
Eski Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Poyraz kendi açıklamasına yayın yasağı getirtti