Sinan Çetin'i sinirlendiren soru

Sinan Çetin, oğlu Rüzgar’ın ölümüne neden olduğu memur Fatih Alagöz’ün ailesinin şikayetini geri alması konusundaki soruyla sinirlerine hakim olamadı. Yönetmen muhabire ve kameramana saldırdı.Oğlu Rüzgar Çetin’in ocak...

Sinan Çetin, oğlu Rüzgar’ın ölümüne neden olduğu memur Fatih Alagöz’ün ailesinin şikayetini geri alması konusundaki soruyla sinirlerine hakim olamadı. Yönetmen muhabire ve kameramana saldırdı.

Oğlu Rüzgar Çetin’in ocak ayında Beşiktaş’ta bir polis otomobiline çarparak memur Fatih Alagöz’ü şehit etmesinden sonra zor günler geçiren Sinan Çetin, geçtiğimiz cumartesi akşamı arkadaşlarıyla Arnavutköy'de bir mekandaydı. Yönetmen, muhabirlerin salı günü yapılacak duruşma öncesinde Alagöz’ün ailesinin şikayetini geri alması haberlerini sorması üzerine, sinirlerine hakim olamadı.  

Önce muhabirin mikrofonuna vurarak tepki gösteren Çetin, ardından sinirlerine hakim olamayınca kendisini görüntülemek isteyen kameramanı itti. Şehit polisin iki çocuğu, eşi, babası, annesi ve kardeşleri önceki gün verdikleri dilekçede, “Rüzgar Çetin hakkındaki şikayetimizden ve davaya katılma talebimizden feragat ediyoruz'' sözlerine yer vermişti. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'nin ikinci astronotu Atasever açıklama yaparak tarih verdi
Yöneylem Araştırma sorusu: 'Türkiye iyi yönetiliyor mu?': İktidara güven her geçen gün azalıyor
İYİ Parti'den istifa etti sonrasında CHP'ye geçti!
DEM Parti'den '27 belediye kayyım atanacak' diye Nedim Şener'e yanıt geldi
Hülya Avşar'dan sonra ayrıldı! İrem Derici, Gökhan Fırat’ı her yerden sildi!