Sinan Engin Karagümrük Galatasaray maçını anlattı!

Karagümrük-Galatasaray maçı için nefesler kesilmişti! Sinan Engin'den sürpriz olmayan bir tahmin ve açıklama geldi! Sinan Engin, Karagümrük-Galatasaray maçı hakkında ilginç açıklamalarda bulundu! Sinan Engin öyle şeyler söyledi ki..

Trendyol Süper Lig'in 36.
 haftasında lider Galatasaray, Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak.
 Sarı Kırmızılılar'ın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak  maçta galibiyet şansı bulunuyor.
 Sarı Kırmızılılar, iki senaryoda 24.
 kez şampiyon ilan edilecek: Kazanıp Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi veya Sarı Kırmızılılar'ın beraberlik, Fenerbahçe'nin ise berabere kalması.
 Nihai mücadelenin başlamasına sayılı saatler kaldı ancak ünlü yorumcu Sinan Engin, savaşa ilişkin şaşırtıcı bir tahminde bulundu.

 "GALATASARAY'IN GALİBİYETİ FARKLI OLACAK"

Sinan Engin, yaptığı açıklamada Galatasaray'ın farklı şekilde kazanacağını vurguladı: ''Farklı bir şekilde kazanacağız. Galatasaray'a bakın, herkes iyi gidiyor. Antrenörü de onu formda tutuyor. Erden Timur şu anda Florya'da çalışıyor. Aferin, elbette" dedi."
 Sinan Engin, 4 Kasım 1964'te Trabzon'da doğdu ve futbol kariyerine 1974 yılında Beşiktaş Altyapı'da başladı. Sinan Engin, yedi yıl altyapıda forma giydi ve 1981 yılında A takıma yükseldi. Sinan Engin, 1989 yılına kadar Beşiktaş'ta forma giydikten sonra, Adana Demirspor, MKE Ankaragücü ve Salier takımlarında forma giydi. Sinan Engin, aktif futbol kariyeri boyunca Kuşadaspor, Borspor, Ankaraspor'da çalıştı ve Yıldırım Demirolen'in Beşiktaş'ta genel menajerlik yaptı. Kariyerine futbol yorumcusu olarak devam eden Sinan Engin, şu anda Beyaz TV'de futbol yorumcusu olarak çalışmaktadır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.