Sinan Oğan, "Plana sadık kal" diyerek, hükümete OHAL ilan etme çağrısında bulundu

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyen ve mülk alımlarıyla gündeme gelen Sinan Oğan, sessizliğini bozarak hükümete OHAL ilan etme çağrısında bulundu, "Plana sadık kal," ifadelerini kullandı.

Geçen yıl gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı'nın adayı olarak Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'na karşı yarışan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı desteklemesiyle tepki çeken ve kamuoyunda mülkleriyle gündeme gelen Sinan Oğan, dikkat çekici bir talepte bulundu. Oğan, hükümetten olağanüstü hal (OHAL) ilan etmesini istedi.

İsrail, 1 Nisan tarihinde Şam'daki İran büyükelçilik yerleşkesinde bulunan konsolosluk binasına hava saldırısı gerçekleştirdi. Bu saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusu'ndan 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi hayatını kaybetti.

Saldırıdan birkaç gün sonra, beklenen İran misillemesi gerçekleşti. İran'ın, İsrail'e 100'den fazla insansız hava aracı (İHA) ve füze gönderdiği açıklandı.

Sinan Oğan, 28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemesiyle tanınan bir isim olarak, hükümete OHAL ilan etme çağrısında bulundu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Çerkes Soykırımı mesajı
Aynı felaketin Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil
Parti kapatılmadı binayı taşıdık
Milli yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi
Erdoğan seçimden ders almamış, yargıya müdahalede ısrarcı