Sınava hazırlanan öğrencilere güzel haber geldi

Kocaeli'de sınava hazırlanan öğrenciler için Bilgievleri, Akademi Liseler ve gençlik merkezlerinde "etüt-kütüphane" programı başlatıldı. Öğrenciler, hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında bu kurumlardaki kütüphanelerde YKS ve LGS gibi sınavlara rahatça hazırlanabilecekler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim kurumları olan Bilgievleri, Akademi Liseler ve gençlik merkezlerinde sınava hazırlanan öğrenciler için "etüt-kütüphane" programı başlatıldı. Öğrenciler, hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında bu kurumlardaki kütüphanelerde YKS ve LGS gibi sınavlara rahatça hazırlanabilecekler.

"ÖĞRETMENLER ÇOK İLGİLİ"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim kurumları olan Bilgievleri, Akademi Liseler ve gençlik merkezlerinde sınava hazırlanan öğrenciler için "etüt-kütüphane" programı başlatıldı. Öğrenciler, hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında bu kurumlardaki kütüphanelerde YKS ve LGS gibi sınavlara rahatça hazırlanabilecekler. Öğrencilerin bu projeden memnuniyeti de yüksek.

Örneğin, Akademi Lise'nin kütüphanesinden faydalanan Murat Savcı, kütüphanenin KPSS'ye hazırlık sürecine büyük katkısı olduğunu ve polislik hayaliyle çalıştığını belirtti. Öğrenci Çiğdem Erdem, diğer kütüphanelerin kalabalık olduğunu ve verim alamadığını ancak Akademi Liselerin kütüphanelerinde sessiz ve verimli bir ortam bulduğunu dile getirdi. Ayşenaz Şentürk ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu imkanı sunmasının öğrenciler için büyük bir şans olduğunu ve kütüphanede her branştan öğretmen bulup sorularını yöneltebildiklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

2024-ALES/2 ne zaman? ALES sınav ve başvuru tarihleri
AUZEF sınav neticeleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler AUZEF bahar dönemi sınav sonuçlarında
YDS sınavı ne zaman yapılacak? (2024 YDS/2 başvuru ve sınav takvimi)
ALES neticeleri açıklandı (ÖSYM ALES/1 sonuç sorgulama sayfası)
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Cumhuriyet İlkokulu Öğrencilerini Fidanlıkta Ağırladı