Sincan'da Şok Edici Olay! Çocuğun Ayağının Üzerinden Geçen Sürücü Bıçaklanarak Hayatını Kaybetti!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir sürücü, park etmek isterken bir çocuğun ayağının üzerinden geçti ve çocuğun yakınlarıyla çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, Sefa Ç. isimli sürücünün bıçakla kalabalığa karşı harekete geçmesiyle başladı ve kanlı bir şekilde sonlandı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen üzücü olayda, aracını park etmeye çalışan sürücü Sefa Ç., bir çocuğun ayağının üzerinden geçtikten sonra çocuğun yakınlarıyla çıkan tartışma sonucunda bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi Ankara Caddesi'nde yaşandı ve çevrede büyük yankı uyandırdı.

ÇOCUĞUN AYAĞININ ÜSTÜNDEN GEÇTİ

Otomobilini kaldırıma park etmek isteyen sürücü, çevresinde oynayan bir çocuğu fark etmeyerek aracın tekerleği ile çocuğun ayağının üzerinden geçti. Durumu fark eden çocuğun akrabaları hızla olay yerine geldi ve sürücü ile aralarında gerilim yükseldi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay yerine gelen çocuğun yakınları ile sürücü Sefa Ç. arasında sert bir tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetle artması üzerine Sefa Ç., yanında taşıdığı bıçakla kalabalığa doğru ilerledi. Ancak, çocuğun yakınları, Sefa Ç.'nin elindeki bıçağı alarak sürücüyü kalbinden ağır şekilde yaraladı. Olay, bir anlık öfkenin kanlı bir sona dönüşmesine neden oldu.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine hızla çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Sefa Ç., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olay sonrasında polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve 6 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.