Sincapları çiğ çiğ yediler!

Londra’nın Soho mahallesinde yer alan bir vegan pazarında, et tüketimini savunan iki eylemci kürkü hala üzerinde olan sincap leşlerini çiğ çiğ yediği için..

Londra’nın Soho mahallesinde yer alan bir vegan pazarında, et tüketimini savunan iki eylemci kürkü hala üzerinde olan sincap leşlerini çiğ çiğ yediği için para cezasına çarptırıldı. Vegan karşıtı eylemci daha önce de Brighton'daki vegan festivalinde çiğ domuz kafası yemişti.

Her ikisi de Londralı olan 22 yaşındaki Deonisy Khlebnikov ve 29 yaşındaki Gatis Lagzdins, Rupert Caddesi'ndeki yemek standında sincap leşlerini ısırırken görüntülendi. Yaşananlardan rahatsızlık duyan bir çocuğun ebeveyninin iki adamdan hayvanları yemekten vazgeçmelerini rica ettiği ancak ikilinin çiğ kemirgenleri yemeye devam ettiği aktarıldı.

SUÇLARINI REDDETTİLER

İkisi de Londra Şehir Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada rahatsızlık, telaş veya sıkıntıya yol açması muhtemel genel ahlaka aykırı davranışlar sergilediklerini reddetti. Ancak ikili suçlu bulundu. Lagzdins kendisini "sv3rige" olarak adlandırdığı YouTube kanalında Khlebnikov'la beraber sincap yedikleri videoyu “Soho vegan pazarında et yediğimiz için hapse atıldık” başlığıyla paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İngiltere'den Ruanda'ya Gönüllü Göç: Sığınmacı 3 Bin Sterlin Karşılığında Ayrıldı
Bira Partisi Yükselişte: Parlamento Hedefiyle Yola Çıkıyor!
Tutuklama emri gelecek mi? Netanyahu, dünya liderlerine seslendi!
Yemen'deki Gerilim: ABD ve İngiltere Savaş Uçakları Ras İsa Bölgesini Vurdu
İspanya'da Altın Vize Programı Son Buluyor: Pedro Sanchez Kararı Açıkladı