Sınırlı Sayıda Fırsat! Lüks Araçlara İhaleyle Sahip Olun: Bentley, Porsche, Mercedes, Land Rover

22 Şubat saat 10.00’da TMSF binasında yapılacak ihalede Bentley, Porsche, Mercedes ve Land Rover başta olmak üzere 19 lüks araç satışa çıkarılacak. Dikkat! Lüks araçların satışına aracılık yapabileceğini iddia eden dolandırıcıların tuzağına düşmeyin.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), düzenlediği lüks araç ihalesiyle ilgili olarak kurum adı ve logosu kullanılarak vatandaşların kandırılmaya çalışıldığı iddialarına yönelik bir açıklama yaptı.

TMSF'DEN LÜKS ARAÇ İHALESİ İDDİALARINA AÇIKLAMA

TMSF, resmi açıklamasında, bir kamu kurumu olarak ilgili mevzuat çerçevesinde düzenledikleri satışların şeffaf bir şekilde gerçekleştirildiğini belirtti. Vatandaşları bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyararak, satış işlemlerine aracılık yetkisinin hiçbir kişide olmadığını ifade etti.

Kurum, yapılan ihbarlar doğrultusunda harekete geçtiğini ve resmi duyuruların dışında yapılan herhangi bir satış girişimine itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı. TMSF'nin şeffaflık ilkesine uygun olarak hareket ettiği ve vatandaşları bilgilendirdiği belirtildi. Kamuoyu, resmi kaynaklardan yapılan açıklamalara güvenmeye davet edildi.

HERKESİN KATILIMINA AÇIK

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), geçtiğimiz günlerde duyurusunu gerçekleştirdiği ihalelerle ilgili olarak bir bilgilendirme daha yaptı. Yapılan açıklamada, ihalelerin ihale şartnamelerine uygun herkesin katılımına açık olduğu belirtildi.

TMSF, ihalelere katılmak isteyenlerin tüm bilgilere kurumun resmi web sitesi üzerinden erişebileceklerini vurguladı. İhale şartnameleri ve detaylı bilgilerin bu adres üzerinden kolayca ulaşılabilir olduğu ifade edildi.

Kurum, şeffaf bir şekilde gerçekleştirdikleri ihalelerle ilgili tüm detayları vatandaşlarla paylaşarak, herkesin eşit katılım imkanı bulduğunu belirtti. TMSF'nin resmi web sitesi üzerinden güncel ihale ilanlarına ve detaylarına ulaşılabilir.

DOLANDIRICILARA DİKKAT!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Kurumsal İletişim Müdürlüğü, yapılan açıklama ile vatandaşları dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kamuoyunda "çantacı, aracı, komisyoncu" gibi isimlerle tanımlanan şahısların güvenilir olmayabileceği, duyuru yapılmadan çok düşük bedellerle araç alımının mümkün olmadığı vurgulandı.

Açıklamada, TMSF'nin resmi duyurularının yapıldığı web siteleri üzerinden güncel ve doğru bilgilerin alınabileceği belirtildi. Vatandaşlar, TMSF'nin resmi iletişim kanalları dışında yapılan duyurulara itibar etmemeleri ve bu tarz dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.