Sıra Suat Kılıç da mı? Babasının yurdu kapatıldı!

Metro Turizmin sahibi Galip Öztürk'ün işaret ettiği, eski Bakan Suat Kılıç'ın babasının sahibi olduğu öğrenci yurdu mühürlendiMetro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün sosyal medya hesabından, AKP'li eski Bakan...

Metro Turizmin sahibi Galip Öztürk'ün işaret ettiği, eski Bakan Suat Kılıç'ın babasının sahibi olduğu öğrenci yurdu mühürlendi

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün sosyal medya hesabından, AKP'li eski Bakan Suat Kılıç'la ilgili yayınladığı, "Suat Kılıç fetö imamlarına para vermeme aracılık etmiştir. Ayrıca Samsun'da bir yurt yapımı için babasına para vermiştim'' iddiaları kamuoyunda yankı bulmuştu.

Sosyal medyada paylaşılan bu mesaj sonrası ilginç bir gelişme yaşandı. Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç'ın babası Hüseyin Kılıç’ın adını taşıyan Hüseyin Kılıç Özel Erkek Öğrenci Yurdu'nun kapısına, Gülen Cemaat soruşturması kapsamında mühür vuruldu.

DEVİR PANKARTI ASILDI

Samsun milletvekili olan Suat Kılıç'ın doğduğu ilçe olan 19 Mayıs ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Mizan Sokak’ta faaliyet gösteren 56 öğrenci kapasiteli Hüseyin Kılıç Özel Erkek Öğrenci Yurdu, Cemaat soruşturması kapsamında kapatıldı. Binanın dışına bir de pankart asıldı. Asılan pankartta, "Bu kurum Milli Eğitim Bakanlığı tarafından devir alınmıştır" yazısı dikkat çekti.

Kaynak: Odatv

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?
AKP'nin kanun teklifi, fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının 10 kat artırılmasını öngörüyor
Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını duyurdu
Borçlarını ödeyemeyenler bu yönteme başvuruyor!