Sırbistan'da Nikola Tesla Havalimanı bomba ihbarı sebebiyle tahliye edildi!

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Nikola Tesla Havalimanı'nın, bir uçakta bomba olduğu ihbarı üzerine boşaltıldığı açıklandı. Uçakta "Bagajlarınızı bırakın ve dışarı çıkın." uyarısının yapıldığı görüldü.

Sırp medyasında yer alan haberlere göre, Belgrad'daki Nikola Tesla Havalimanı'nda Air Montenegro'ya ait bir yolcu uçağının pilotunun, uçuş sırasında bomba ihbarı aldığına dair acil bir bildirimde bulunduğu bildirildi. Bu ihbarın ardından havalimanı yetkilileri, derhal güvenlik protokollerini devreye sokarak havalimanını boşaltma kararı aldılar.

Havalimanı, güvenlik tehlikesini bertaraf etmek amacıyla geçici olarak uçuşlara kapatıldı ve Sırbistan emniyetine bağlı güçler hızla olay yerine sevk edildi. Emniyet güçleri, uçakta ve havalimanı çevresinde geniş çapta bir arama operasyonu düzenledi.

Sosyal medyada dolaşan görüntülerde ise uçağın içinden yapılan anonslarda, yolculara acil olarak bagajlarını bırakmaları ve uçaktan dışarı çıkmaları gerektiği yönünde uyarılar yapıldığı görülüyor. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma sürerken, havalimanı yetkilileri ve emniyet güçleri olayın hızlı ve etkili bir şekilde çözülmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

AB, Dondurulan Rus Varlıklarını Ukrayna'nın Savunmasında Kullanma Planını Onayladı
Ukrayna'da Mahkum Askerlik Yasası Kabul Edildi
George'de İnşaat Faciası: 37 Kurtarıldı, 8 Can Kaybı, 38 İşçi Hala Mahsur
ABD Başkanı Biden: İsrail'e Refah'a Saldırı Durumunda Silah Sevkiyatını Durdururuz
Putin ve Paşinyan Kremlin'de Buluştu: Ticarette Artış ve Bölgesel İşbirliği Görüşüldü