Şırnak’ta çığ nedeniyle kapanan yol ulaşıma açıldı!

Şırnak'ın Uludere ilçesi Uzungeçit beldesinde çığ nedeniyle kapanan yol ulaşıma açıldı. Halk artık yolu rahatlıkla kullanabilecek. Herkes bir sonraki çığ felaketinden korkuyor.

Şırnak'ın Uludere ilçesi Uzungeçit beldesinde meydana gelen çığ olayının ardından kapanan yol, bölgedeki belediye ekiplerinin özverili çalışmalarıyla tekrar ulaşıma açıldı. Uzungeçit beldesi ile Uludere ilçesi arasındaki Tanin Geçidi, yoğun kar yağışı sonucu meydana gelen çığ nedeniyle trafiğe kapanmıştı. Olayın hemen ardından bölgedeki belediye ekipleri, karayolu temizleme ve güvenli bir ulaşım sağlama çalışmalarına başladı.

Çığ altında kalan ve yolda mahsur kalan araçlar için kurtarma operasyonu düzenlenirken, ekipler büyük bir özveriyle çalışarak yolun açılmasını sağladılar. Karla kaplı olan yolu temizleyen ekipler, bölge halkının güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak için gece gündüz demeden çalıştılar.

Belediye ekiplerinin titiz ve hızlı müdahalesi sayesinde Tanin Geçidi'nde yol tekrar trafiğe açıldı. Mahsur kalan araçlar ve yolculuk yapmak isteyen vatandaşlar, tekrar yolu kullanarak seyahat etme imkanına kavuştular. Çığ nedeniyle oluşan olumsuz durumun aşılmasıyla birlikte bölgedeki ulaşımın normale dönmesi, vatandaşlar için önemli bir rahatlama sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sarı kodlu uyarı
Bu tatlı hem çok lezzetli hem de çok sağlıklı!
Yaşlanınca insanların pişmanlık duydukları “keşkeler”
Yumuşacık havluların sırrı tenis topundan geçiyor!
10 Mayıs: Tarihte bugün ne oldu?