Şişli Belediye başkan yardımcısı vuruldu

Şişli Belediyesi'nin Darülaceze Caddesi üzerinde bulunan yeni binasında saat 15,30 sıralarında 4-5 el silah sesi duyuldu. Makamında silahlı saldırıya uğradığı belirlenen ve başından vurulan Cemil Candaş, ağır yaralı olarak...

Şişli Belediyesi'nin Darülaceze Caddesi üzerinde bulunan yeni binasında saat 15,30 sıralarında 4-5 el silah sesi duyuldu. Makamında silahlı saldırıya uğradığı belirlenen ve başından vurulan Cemil Candaş, ağır yaralı olarak Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş neden saldırıya uğradı?

Görgü tanıklarına göre, 2 kişi olduğu iddia edilen saldırganlar yakalanarak binanın arka kapısından çıkarıldı. Olay sırasında binada görev yapan personel şok geçirirken, bazı çalışanlar gözyaşlarını tutamadı. Fenalık geçiren ve bayılan çalışanlara belediye önünde hazır bekletilen ambulanslarda müdahale edildi.



Şişli Belediyesi imardan sorumlu başkan yardımcısına odasında silahlı saldırı düzenlenmesiyle ilgili olarak 2 kişi yakalandı. Ardahan doğumlu Serdar Şif (29) ve Şenol Şahin (36) in adli suç kaydı yok. 

Polis ekipleri ve belediye zabıtalarınca önlem alınan ve güvenlik çemberine alınan binada olay yeri ekipleri incelemelerine devam ediyor. İki saldırgan sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

2024 Bedelli Askerlik Ücretinde Zam Beklentisi: Başvurmayanlar 6 Ay Sonra Daha Fazla Ödeyecek!
Türkiye'nin Medya Özgürlüğü Durumu Endişe Verici: RSF 2024 Raporu
Kahramanmaraş Depremi Davası: Yıkılan Blokta 103 Kişinin Ölümüyle İlgili Duruşma Ertelendi
Ali Yerlikaya, 1 Mayıs sonrası yapılan ev baskınlarının görüntülerini paylaştı
New York’ta Rıza Sarraf ve Halkbank aleyhine açılan tazminat davası beklemeye alındı