Şişli’de, LGBTİ fotoğraf sergisi

Yaşam hakkı, temel hak ve hürriyetler gibi pek çok konuda mağdur edilen LGBTİ’ler için bu yıl 13-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 7.Trans Onur Haftası ve 20-26 Haziran arası 24. LGBTİ Onur Haftası kapsamında...

Yaşam hakkı, temel hak ve hürriyetler gibi pek çok konuda mağdur edilen LGBTİ’ler için bu yıl 13-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 7.Trans Onur Haftası ve 20-26 Haziran arası 24. LGBTİ Onur Haftası kapsamında bir fotoğraf sergisi düzenlenecek.

Evrensel'de yer alan habere göre, LGBTİ’lerin toplum içerisinde görünürlüklerini artırmak, eşitlik taleplerini dile getirmek, temel hak ve özgürlüklerini destekleme noktasından hareket eden sergi 17-30 Haziran arasında Şişli Belediyesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evinde ziyaret edilebilecek.

Sergide; Ahmet Boyancı, Ali Baydaş, Ali Osman Abalı, Atilla Atala, Aylin Öztürk, Bradley Secker, Cansu Alkaya, Çağdaş Erdoğan, Çiğdem Sakine Namlı, Damla Atak, Diana Savina, Enver Enli, Engin Şükrü Eroğlu, Gizem Sönmez, Haydar Taştan, Hakan Tosun, Hülya Polat, Leyla Diana Gücük, Masis Üşenmez, Mads Nissen, Metin Ekinci, Volkan Yetilmezer ve Yeşim Oğuz gibi fotoğrafçılar yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Muğla Korolar Şenliği 2. Kez Coşkuyla Başladı
Serinin son filmi olacaktı... Hızlı ve Öfkeli bu kez üzdü!
'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde kadroya katılacağı duyuruldu
Yazar İpek Ongun, Mersin’de hayranları ile bir araya geldi!
Anthony Hopkins, "The King of Covent Garden" Filminde Handel'i Canlandıracak