Şişli'de Sokak Kavgası: Bebek Arabasıyla Saldırı ve Bıçaklı Takip

İstanbul Şişli’de iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirine saldırdı. Kavga sırasında bir kişi, eline geçirdiği bebek arabasını bıçaklı saldırgana fırlatırken, bıçaklı şahıs da karşısındakini kovaladı.

İstanbul Şişli’de bir sokakta, bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olayda, taraflar birbirlerine saldırırken, bir kişi elindeki bebek arabasını karşı gruptaki birine fırlatıp, bıçaklı saldırgan birini kovalamaya başladı.

İstanbul Şişli’de bir sokakta, bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen bu tartışma, kavgaya dönüştü ve taraflar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Mahalle sakinleri durumu yatıştırmak için uyarıda bulunmasına rağmen, gruplar bu uyarılara kulak asmadı.

Kavga sırasında, bir kişi eline geçirdiği bebek arabasını, elinde bıçak bulunan karşı gruptaki bir kişinin üzerine fırlattı. Bu sırada bıçaklı saldırgan, karşı gruptan bir kişiyi metrelerce kovaladı. İki kişi yere düştüğünde, bıçaklı şahıs yere düşen kişiye tekme atarak saldırmaya devam etti. Şişli’deki bu kavga, mahalle sakinlerinin ikazlarına rağmen sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.