Sıvacı Usta Cesedi Yok Etmek İçin Seçilmiş!

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedine ulaşılan Narin Güran’ın cinayetinde amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklandı. Bahtiyar’ın ifadesi, cinayetin arka planına dair korkunç detayları gün yüzüne çıkardı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Cinayete ilişkin gözaltına alınan 22 şüphelinin sorgusu devam ederken, amca Salim Güran ile itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayete dair ortaya çıkan yeni bilgiler, olayın arka planına dair dikkat çekici detaylar içeriyor. İtirafçı Nevzat Bahtiyar, Narin’in cesedini yok etme karşılığında amca Salim Güran ile 200 bin TL'ye anlaştığını söyledi. Bahtiyar, ifadesinde, "Salim Güran bana 'Arif'in kızı Narin'i öldürdüm. Bu cesedi yok et. Yoksa seni ve aileni öldürürüm' diyerek tehdit etti" şeklinde konuştu.

Cesedi Neden Nevzat Bahtiyar'a Teslim Etti?

Amca Salim Güran’ın, cesedi yok etmesi için neden sıvacı ve duvar ustası olan Nevzat Bahtiyar'ı seçtiğine dair ilginç bir iddia ortaya atıldı. Müslim Sarıyar’ın Halk TV’de yer alan haberine göre, soruşturma kapsamında Güran'ın yakınları, "Bahtiyar'ın sıvacı ve duvar ustası olması, cesedi kimsenin bulamayacağı bir şekilde saklayıp yok edebileceği düşüncesiyle seçilmiş olabilir" dedi.

Anne, baba ve iki abisinin de arasında olduğu 22 kişinin sorgu işlemleri devam ederken, yetkililer soruşturmayı derinleştirerek cinayetin tüm detaylarını aydınlatmaya çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.