Sivasspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor, Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Eyüpspor maçının ardından bir gün izin yapan Sivasspor, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde hazırlıklarına başladı. Eyüpspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor, Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde hazırlıklara başlayan Sivasspor, Eyüpspor maçı sonrası yenileme çalışması yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Sivasspor, hazırlıklara bugün başladığını duyurdu.

Eyüpspor maçının ardından bir gün izin yapan Sivasspor, gelecek hafta Beşiktaş ile oynayacağı maç için hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, Eyüpspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Ardından dayanıklılık çalışmaları ve dar alanda oyun oynayan Yiğidolar, yarım saha maç ile günü tamamladı.

Sivasspor, yarın basına ve taraftara açık antrenmanla maç hazırlıklarını sürdürecek.

Beşiktaş ile Sivasspor, 1 Eylül Pazar günü saat 21.45'te Beşiktaş Park'ta karşı karşıya gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.