Sivasspor, Orta Saha İçin İbrahim Akdağ'ı Kadrosuna Kattı!

Sivasspor, devre arası transfer atağını sürdürüyor! Orta saha bölgesindeki gücünü artırmak adına İbrahim Akdağ'ı transfer eden Yiğidolar, yeni oyuncusuyla güçlü bir kadro oluşturma hedefinde. İbrahim Akdağ'ın imza töreni detayları için tıklayın.

Sivasspor, devre arası transfer döneminde güçlenmeye devam ediyor. Kulüp, orta saha bölgesine takviye yapmak adına Yiğidolar'ın yeni oyuncusu İbrahim Akdağ'ı kadrosuna kattı. Sivasspor'un devre arası transfer stratejisi doğrultusunda gerçekleşen bu transfer, kulübün hedefleri doğrultusunda kadro kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Transferin resmiyet kazanması için Sivas'a gelen İbrahim Akdağ, Başkan Vekili Bahattin Eken'in de katılımıyla düzenlenen imza töreninde Sivasspor'a olan bağlılığını gösteren sözleşmeye imza attı. İmza töreninde duygu dolu anlar yaşanırken, İbrahim Akdağ, Sivasspor formasını giyecek olmanın heyecanını ve gururunu dile getirdi.

Yeni transfer İbrahim Akdağ'ın orta saha dinamizmi ve futbol yetenekleri, Sivasspor'un ligde ve diğer mücadelelerde başarılı bir performans sergileme hedefi doğrultusunda takıma değer katmayı amaçlıyor. Transferle ilgili tarafların memnuniyeti ve umutları, Sivasspor camiasını heyecanlandırmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada Taçlandırmak İçin Hazırız!
UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!