Sivasspor, Rey Manaj’ın Liderliğinde Pendikspor’u Mağlup Etti

Sivasspor, Süper Lig'de Pendikspor'u 3-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Rey Manaj'ın liderliğindeki takım, üst üste üç lig maçında gol atan ilk Sivasspor oyuncusu oldu. Pendikspor ise son 3 maçını kaybetti. Sakatlık sonrası sahaya ambulans girdi.

Sivasspor, Süper Lig'in 27. haftasında evinde Pendikspor'u 3-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Rey Manaj'ın liderliğindeki takım, üst üste üç lig maçında gol atan ilk Sivasspor oyuncusu olurken, Pendikspor ise son 3 maçını kaybetti.

Sivasspor, Süper Lig'in 27. haftasında Pendikspor'u 3-1 mağlup ederek galibiyetini sağladı. Konuk ekip Gökcan Kaya'nın golüyle öne geçerken, ev sahibi Menig skoru eşitledi. İkinci yarıda Caner Osmanpaşa ve Rey Manaj'ın golleriyle öne geçen Sivasspor, Fode Koita'nın golüyle maçı 4-1'e taşıdı. Böylelikle Bülent Uygun'un ekibi puanını 37'ye yükselterek 6. sıraya yerleşti. Rey Manaj, son 3 maçta attığı gollerle Mauro Icardi'yi gol krallığında yakaladı ve Sivasspor tarihinde bir ilk olan üst üste üç lig maçında gol atan ilk oyuncu oldu. Ayrıca Sivasspor, son 5 maçtır yenilgi yüzü görmezken, Pendikspor ise son 3 maçını kaybetti. Maçta yaşanan sakatlık sonrası sahaya ambulans girmesiyle ilgili ayrıntılar da paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Futbolda garip bir maç daha
Galatasaray 33 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti!
Beşiktaş'ın tarihine damga vurmuştu: Yeni kulübü şimdiden belli oldu!
Beşiktaş 95 euroluk dünya yıldızının bomba transferi için hazırlanıyor!
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber aldı! Taraftarları üzecek gelişme