Sivasspor, Sakatlıklarla ve Cezalarla Dolu Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor

Sivasspor, Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Sakatlıklar ve cezalarla boğuşan ev sahibi ekip, kritik maça eksiklerle çıkacak. Ligde üst sıralara tırmanma hedefindeki Sivasspor'un zorlu sınavı öncesi 4 oyuncusundan mahrum olması dikkat çekiyor.

Sivasspor, Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Ancak sakatlıklar ve cezalar takımı zorluyor. Özellikle 4 eksikle mücadele edecek olan Sivasspor, üst sıralara tırmanma hedefini sürdürmek için kritik bir maça çıkacak.

Sivasspor, Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ligde oynadığı 32 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 8. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip, Fenerbahçe karşısında galibiyet arayacak. Bu maç öncesi Sivasspor'da 4 eksik futbolcu bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Hakan Arslan ve Azizbek Turgunboev ile milli takıma çağrılan Emre Gökay ve sarı kart cezalısı Charis Charisis, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Ayrıca, Sivasspor'da 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Defans oyuncuları Caner Osmanpaşa, Achilleas Poungouras, sol bek Uğur Çiftçi, forvet Fode Koita ve kaleci Ali Şaşal Vural, Fenerbahçe maçında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Konyaspor maçında forma giyemeyecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!