Sivasspor ve Kayserispor: Trendyol Süper Lig'in Final Haftası Karşılaşması

Sivasspor ile Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in son haftasında karşı karşıya geliyor. İki ekip arasındaki 34. mücadelede kıyasıya rekabet bekleniyor. Sivasspor, evinde avantaj arayacak.

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu final haftasında Sivasspor ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. İki takım arasındaki rekabet dolu 34. mücadele öncesinde heyecan dorukta. Geçmiş maçlarda dengeyi koruyan takımlar, son karşılaşmada üstünlük sağlamak için sahada olacak. Taraftarlar, 4 Eylül Stadyumu'nda nefes kesen bir mücadeleye şahitlik edecekler.

Trendyol Süper Lig'in son haftasında, Sivasspor ile Kayserispor yarın saat 19.00'da 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Bu maç, iki takım arasındaki 34. mücadele olacak. Önceki 33 karşılaşmada her iki takım da 11'er galibiyet elde ederken, 11 maç beraberlikle sonuçlandı. Toplamda 44 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 54 gol gördü.

İki ekip arasında en farklı skorlu maç, 2005-2006 sezonunda Kayserispor'un deplasmanda 5-0 galip geldiği maç oldu. Kayserispor'un diğer galibiyetlerinde de farklı skorlar görüldü: 2009-2010'da 4-2, 2010-2011'de 4-1 ve 2011-2012'de 6-2. İlk yarıda oynanan maçta Sivasspor, Kayserispor'u 3-1 mağlup etmişti.

Karşılaşmayı hakem Murat Erdoğan yönetecek. Yardımcılıkları Mehmet Salih Mazlum ve Mert Bulut yapacak. Dördüncü hakem ise Gürcan Hasova olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.