Sivasspor Yardımcı Teknik Direktörü Mahir: “Her iki takım da kazanmayı çok istedi"

Trendyol Süper Lig'in 24. Haftasında Sivasspor, deplasmanda MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Sivasspor Yardımcı Teknik Direktörü Ömer Faruk Mahir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 24. Haftasında Sivasspor, deplasmanda MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Sivasspor Yardımcı Teknik Direktörü Ömer Faruk Mahir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

YORGUN BİR SAHA ÜZERİNDE ZORLU MÜCADELE: MAÇIN ZORLUĞU VE YORGUN SAHA

Mahir, zorlu mücadeledeki yorgun sahanın futbol oynamayı güçleştirdiğine vurgu yaparak, bu durumun hem rakip takım hem de kendi takımları için zorlu bir deneyim olduğunu ifade etti. Ömer Faruk Mahir, maç öncesinde belirttiği gibi yorgun bir sahada mücadele ettiklerini ve kendi alt yapılarından 7 genç oyuncuya şans verdiklerini dile getirdi. Bu durumun, eksikler ve sakat oyuncuların bulunmasıyla birleşince zorlu bir mücadeleye dönüştüğünü belirten Mahir, genç oyuncuların katkısını öne çıkararak, takımlarının yaşadığı zorlukları anlattı.

TARAFTARIN EKSİKLİĞİ VE BAŞARI DİLEĞİ

Mahir, Ankaragücü'nün muhteşem taraftarının maçta olmamasının kendi takımları için avantaj olduğunu belirtti. Bu durumu "bizim elimizi daha kuvvetli kıldı" şeklinde açıklayan Mahir, Ankaragücü'ne gelecek maçlarda başarılar diledi. Kendi takımları adına bir puan aldıkları için hem mutlu olduklarını hem de eksiklerinin düşündürdüğü noktada üzgün olduklarını ifade etti.

Mahir, "Maç önü konuşmamda da belirttiğim gibi yorgun bir saha var. Neredeyse futbol oynamanın, futbolun güzelliklerini ortaya koymanın çok zor olduğu bir saha. Hem rakibimiz için hem de bizim için öyle oldu. Çok isteyenin kazanacağı bir maç olduğunu söylemiştik. Her iki takım da çok istedi ve bizim kendi tarafımızdan bakacak olursak, eksiklerimiz, sakatlarımız var. Dikkatinizi çekmiştir, 7 tane kendi alt yapımızdan genç arkadaşlarımıza, akademimizden alarak geldik. Hal böyle olunca tabi insanlar ne tarz dalgalarla boğuştuğunuzu, nasıl hırçın dalgalardan çıktığınızı bilmez ama gemi karaya yanaşıyor mu, yanaşmıyor mu ona bakar. Biz bugün kendi adımıza bir puan aldığımız için hem mutluyuz hem de eksiklerimiz olup da daha farklı ne olabilir diye de üzgünüz. Tabii Ankaragücü'nün muhteşem taraftarını da bugün sahada olmayışı da gerçekten bizim elimizi daha kuvvetli kıldı. Çünkü onlar da koca bir takım gibi adeta. Ben buradan Ankaragücü kulübüne gelecek maçlarında başarılar diliyorum. Biz de kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!