Sivasspor yeni teknik direktörünü duyurdu: "Yuvana hoş geldin"

Sivasspor Kulübü, Servet Çetin'in istifasının ardından teknik direktörlük görevi için Bülent Uygun ile anlaştığını duyurdu. Uzun yıllar futbolcu ve genel menajer olarak görev alan Uygun, Sivasspor'a başarılı bir dönem yaşatmıştı.

Sivasspor Kulübü, teknik direktör değişikliği kararı alarak Servet Çetin'in istifasının ardından Bülent Uygun ile anlaştığını duyurdu.

SİVASSPOR KULÜBÜ, BÜLENT UYGUN İLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARDI

Sivasspor, uzun yıllardır futbolcu ve genel menajerlik görevlerini üstlenen Bülent Uygun ile teknik direktörlük konusunda prensip anlaşmasına vardı. Kulüp, Uygun'un liderliğindeki başarılı dönemleri hatırlatarak, yeni iş birliği için heyecanlı olduklarını belirtti.

BÜLENT UYGUN'UN SİVAS'A GELİŞİ VE RESMİ İMZA TÖRENİ

Bülent Uygun'un Sivas'a ulaşması planlanan bir uçakla gerçekleşecek. 02 Ocak Salı günü saat 11.30'da BG Grup 4 Eylül Stadı'nda düzenlenecek resmi imza töreni ile Bülent Uygun, Sivasspor'a olan bağlılığını resmileştirecek.

Kulüp yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kulübümüzde futbolcu ve genel menajerlik görevleri yapan, 2007/2008 ve 2008/2009 sezonunda ligde tarih yazarak şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz, Avrupa'da ülkemizi başarıyla temsil ettiğimiz sezonlarda takımımızın başında bulunan değerli teknik adam Bülent Uygun ile prensip anlaşmasına vardı. Son görüşmeleri yapmak üzere yarın 13.30 uçağı ile Sivas'a gelecek Bülent Uygun, 02 Ocak Salı günü saat 11.30'da BG Grup 4 Eylül Stadı'nda kendisini Sivasspor'umuza bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı