Sivassporlu Emirhan: “Formayı almaya çalışacağım” açıklaması ile gündemde

Sivasspor'da yeni gündem yavaş yavaş belli oluyor. Yeni sezona damga vuracak! Sivasspor'un genç futbolcularından Emirhan Başyiğit, takımdaki kariyerine ilişkin açıklamada bulunarak, "Formayı almaya çalışacağım. Bülent hocam...

Sivasspor'un genç oyuncularından Emirhan Başyiğit, bu takımdaki kariyerine ilişkin açıklamalarda bulunarak şunları söyledi: "Formayı almaya çalışacağım. Teknik Direktör Bülent de bana güvendi, milli takım formasını almak istiyorum. Şimdi İyi bir ekiple çalışıyoruz.

Sivasspor, 3 günlük aradan sonra yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Sivasspor Futbol Akademisi'nden mezun olan genç futbolcu Emirhan Başyiğit, antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Emirhan, Sivasspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Sezon başında U19 milli takımıyla Avrupa Şampiyonası'na katıldığını anlatan Emirhan, şöyle konuştu: "Sivasspor'da olduğum için çok mutluyum. Sezon başında U19 milli takımımız Avrupa şampiyonluğu yaşadı. Bana inanan ve bana şans veren koçum sayesinde finallere çıkma konusunda birçok başarı elde ettim. Artık benim zamanım geldi ve umarım formayı almaya çalışacağım. Teknik direktörüm Bülent de bana inandı,
numaralı formayı alıp tekrar milli takıma katılmak istiyorum. Harika bir ekiple iyi çalışıyoruz. Bülent hocam ve ekibi çok iyi gidiyor. Yeni sezonda formayı almaya çalışacağım ve umarım alırım. Milli takıma, oradan da milli takıma ilerlemek istiyorum" dedi.

Hazırlıklar başladı
Teknik direktör Bülent Uygun ve yardımcıları önderliğinde Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor'un makamında gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşuyla başlayan antrenman ısınma hareketleri ve istasyonlarla devam etti. Yiğidolar daha sonra futbol antrenmanı yaptı ve son yarıda iki gollü bir maç oynadı. Sivasspor yeni sezon hazırlıklarına yarın devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.