Sivasspor'un yeni başkanı: Bahattin Eken oldu

EMS Yapı Sivasspor'da başkanvekili Bahattin Eken, kulüp başkanlığı görevine getirildi. "9 yıl birlikte görev yaptığım Mecnun Otyakmaz'ın bıraktığı mirası devam ettirmek ve kulübümüzü daha da ileriye taşımak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.''

Başkanlık görevine getirilen Bahattin Eken, bu göreve başlamaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Bu takımda olmak benim için büyük bir onur. Geride bırakılan mirasın devamı için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Mecnun Otyakmaz tarafından 9 yıldır ekibimizi daha da geliştirmek için birlikte çalıştık.
Süper Lig'e takımı getiren ilk başkan: Mecnun Otyakmaz kulüpten yapılan açıklamada, Mecnun Otyakmaz'ın Sivasspor'u ilk kez 'Süper Lig'e getiren başkan olduğunu doğrulayan açıklamada şu bilgiler ortaya çıktı:

"Otyakmaz takımımız için çok çalıştı, başarılar elde etti ve Sivasspor'u Türkiye'nin en iyi futbol takımlarından biri haline getirdi. Başkanlığı süresince her zaman takımımızın çıkarlarını temsil etti ve Sivasspor'un gelişimi için birçok projeye imza attı. Otyakmaz, görev süresi boyunca Sivasspor'a hem ulusal hem de uluslararası alanda büyük başarılar kazandırdı. Onun liderliğinde takımımız düzenli olarak Süper Lig
'ye katılarak 60. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandı. Otyakmaz'ın yeni görevi Türk futboluna katkısını daha geniş boyutlara taşırken, takımımız için de büyük bir onur kaynağıdır. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.