Sivrihisar'da trafik kazası: 8 yaralı

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, futbol maçı sonrası taraftarları taşıyan bir minibüsün karıştığı trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir minibüs ile iki otomobilin karıştığı zincirleme bir kaza sonucu 8 kişi yaralandı. Kaza, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta oynanan Polatlı Belediyespor-Eskişehirspor maçının ardından taraftarları taşıyan minibüsün, bir otomobile çarpmasıyla başladı.

Edinilen bilgilere göre, kaza Sivrihisar-Polatlı karayolunun Bademlik mevkisinde meydana geldi. Minibüsün, aynı istikamette seyreden bir otomobile çarpmasıyla başlayan kaza, ardından polis otosunun, minibüse ve yol kenarında bekleyen taraftarlara çarpmasıyla genişledi. Kazada, toplamda 8 kişi yaralandı.

Yaralılar arasında Birol Akal, Eyüphan Yamanoğlu, Gülsarı Özpamuk, Miyase Kefkir, Sakine Ö., Aydın Özdemir, Mustafa Güneş ve Burcu Ö. bulunmaktadır. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi ve yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle karayolunda trafik yoğunluğu oluştu, ancak ekiplerin çalışmalarının ardından karayolu kontrollü bir şekilde ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı