Siyah-Beyazlılar, Tavernier'i Kadrosuna Katmak İstiyor

Beşiktaş, şampiyonluk hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılar, Rangers’ın 32 yaşındaki sağ beki James Tavernier’i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Beşiktaş, şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un isteği doğrultusunda, Rangers forması giyen 32 yaşındaki sağ bek James Tavernier'i listesine ekleyen siyah-beyazlılar, oyuncu için girişimlere başladı.

Beşiktaş, şampiyonluk yarışında iddialı bir kadro kurma çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekip, son olarak Rangers forması giyen 32 yaşındaki James Tavernier'i transfer listesine ekledi.

Sabah gazetesinin haberine göre, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, eski öğrencisi Tavernier’i kadroda görmek istediğini yönetime iletti ve futbolcu hakkında olumlu bir rapor sundu. Yöneticilerin ise oyuncunun menajeri ile maliyet konusunda görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Sağ bek pozisyonunda görev yapan İngiliz futbolcu, Rangers formasıyla çıktığı 467 maçta 125 gol ve 131 asistlik performans sergiledi. Tavernier'in kulübüyle olan sözleşmesi ise 2026 yılına kadar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.