'Siyasal İslamcı faşizmin kuruluş yıldönümü 1 Kasım'

CHP’li Biçer; “Murat Sabuncu'yu İmamın fikriyle çıktığı yolda devlet kadrolarını cemaate açtığı için Kadri Gürsel'i Türkçe olimpiyatlarında para bastığı için Hikmet Çetinkaya’yı ne istedilerse verdiği için...

CHP’li Biçer; “Murat Sabuncu'yu İmamın fikriyle çıktığı yolda devlet kadrolarını cemaate açtığı için Kadri Gürsel'i Türkçe olimpiyatlarında para bastığı için Hikmet Çetinkaya’yı ne istedilerse verdiği için Engin Aydın'ı Ankara'yı parsel parsel sattığı için Musa Kartı kardeşi size darbe yaptığı için gözaltına aldınız değil mi?

Yoksa bu kadar tutarsız bu kadar pervasız, Bu kadar hukuksuz olamazdınız.

Üstelik siz diktatör de değilsiniz. Diktatör olsaydınız.

66 haber ajansı ve gazete, 

18 televizyon, 

23 radyo, 

15 dergiyi kapatır mıydınız?

Halkın haber alma hakkını savunmak, özgürlüğü ve laikliği kazanmak için sadece BirGün ve Evrensel kalır mıydı?

"Dayanışma Saray'dan Büyüktür!" diyerek, "bizleri teslim alamayacaksınız, zifiri karanlığı birlikte aşacağız!" diye yayın yaparlar mıydı?

Evet Siyasal İslamcı faşizmin kuruluş yıldönümü 1 Kasım!'' diyerek uygulamaların yanlışlığına ve hukuksuzluğuna dikkat çekti. 

BirGün ve Evrensel CUMHURİYET için Meclis’te!!

1 Kasım 17:30’da aralarında Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ve İstanbul Milletvekili Ali Şeker’in de aralarında bulunduğu CHP’li bir heyet Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilciliği’ne giderek Erdem Gül’ü Ziyaret etti. 

Ziyaretten sonra Cumhuriyet Gazetesi önünde düzenlenen basın açıklamasına destek veren vekiller çok sayıda polisin basın açıklamasını engellemek istemesi üzerine gard alıp basın açıklaması yapmak isteyen polislerle tartıştı. Tüm müdahale çabalarına rağmen CHP’li vekiller basın açıklaması yaptırarak “Basın özgürdür Susturulamaz!'' şeklinde sloganlara eşlik ederek Cumhuriyet gazetesine olan desteklerini ifade ettiler. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek