Siyasi Sarsıntı: CHP’li Başkanın Görevden Alındı!

Bilecik'te gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan CHP'li Bayırköy Belde Belediye Başkanı Osman K., İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı.

BILECIK'TE UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN CHP'LI BAŞKAN GÖREVDEN ALINDI

Bilecik'te jandarma tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan CHP'li Bayırköy Belde Belediye Başkanı Osman K., İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı. Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Bilecik merkeze bağlı Bayırköy Beldesi’nde meydana geldi.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Bayırköy Beldesi’nde hazine arazisinde yasa dışı kenevir ekimi yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Jandarma ekipleri, olay yerine intikal ettiklerinde Osman K.'yı ekili halde bulunan 3 kök kenevirle bakım yaparken suçüstü yakaladı. Ayrıca, şahsın babasının arazisinde kurutulmaya bırakılmış bir miktar kenevir bulundu.

Yapılan aramalarda Osman K.'nın üzerinde 35 gram esrar, 2 gram kenevir tohumu ve 1 gram metamfetamin ele geçirilirken, uyuşturucu içme aparatı olarak kullanılan bir "payp" malzemesine de el konuldu.

Olayın ardından CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı, hemen olağanüstü bir toplantı düzenledi. Toplantıda, Osman K.'nın görevden alınması kararı alındı ve yerine Özcan Bican atandı. CHP, yaşanan bu olayın ardından süreci dikkatle takip edeceğini ve partinin imajını korumak adına gerekli adımları atacağını açıkladı.

Bu olay, yerel siyasette büyük bir yankı uyandırırken, partinin yönetiminde de önemli değişikliklere yol açtı. Yerel halk, yaşanan durumun ardından güvenlik ve kamu düzeni konusundaki endişelerini dile getirirken, CHP'nin yeni başkanla birlikte nasıl bir yön çizeceği merakla bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.