Siyonist Suçlaması Üzerine Özdağ’dan Birinci’ye Tepki: ‘Sağlık Bakanlığı’nı Siz Yönetiyorsunuz

Eski AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, "Yenidoğan Çetesi" için ‘Siyonist terör örgütü’ nitelemesinde bulunurken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hükümete sert tepki gösterdi. Özdağ, "Bu milleti aptal yerine koymayın, 22 yıldır Sağlık Bakanlığı'nı siz yönetiyorsunuz" dedi.

Eski AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, İstanbul'da bebekleri özel hastanelere sevk ederek ölümlerine neden olan 'Yenidoğan Çetesi' hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Birinci, "Bu bir çete değil, Türk milletinin geleceğine kasteden Siyonist bir terör örgütüdür" ifadelerini kullandı. Birinci'nin açıklamaları kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sert tepki gösterdi.

"BU MİLLETİ APTAL YERİNE KOYMAYIN"

Ümit Özdağ, Mücahit Birinci’nin ‘Siyonist terör örgütü’ suçlamalarına sert bir yanıt vererek, "Bu milleti aptal yerine koymayın" dedi. Özdağ, 22 yıldır Sağlık Bakanlığı’nın AKP hükümetinin atamaları ve düzenlemeleriyle yönetildiğini vurgulayarak, çetenin sorumluluğunun hükümete ait olduğunu ifade etti. Özdağ, "Siyonistler Gazze’de bebek ve çocuk öldürüyor. Buradaki çetelerden siz sorumlusunuz" şeklinde konuştu.

TTB’YE YÖNELİK SUÇLAMALAR

Mücahit Birinci, Türk Tabipler Birliği’ni (TTB) de hedef alarak, olay karşısında sessiz kaldıklarını iddia etti. Birinci, "Siyonist emelleri olan bir terör örgütü bunlar" diyerek, TTB’yi bu konuda duyarsızlıkla suçladı. Ancak TTB, kısa süre önce yazılı bir açıklama yaparak iddialara yanıt vermişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.