“Siz hangi cesaretle ülkenin en karakterli insanına bu soruyu sorabiliyorsunuz?"

Haber Global'de Jüledi Ateş'in sunduğu 40 programına konuk olan Perinçek,“Gizli servisle çalıştınız mı” sorusuna da sinirlenerek, “Siz hangi cesaretle ülkenin en karakterli insanına bu soruyu sorabiliyorsunuz." dedi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında kendisine sorulan "Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi gelirse yanıtınız ne olur?" sorusuna, "Mevki makam peşinde olsaydım, hangi partiye girsem ülkenin cumhurbaşkanı ve başbakanı olurdum" diye yanıt verdi. 

Haber Global'de Jüledi Ateş'in sunduğu 40 programına konuk olan Perinçek, "Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi gelirse yanıtınız ne olur?" sorusuna yanıt verdi. 

Perinçek, "Mevki makam peşinde olsaydım, hangi partiye girsem sonuç itibariyle ülkenin cumhurbaşkanı ve başbakanı olurdum. Ben bir dava adamıyım" dedi. 

Doğu Perinçek, "Teröristbaşı Öcalan'ın çiçeğini kabul ettiğine pişman mısın" sorusuna "7 milyar insan tweet de atsa o çiçeği yine alırdım" yanıtını verdi. Perinçek, “Gizli servisle çalıştınız mı” sorusuna da sinirlenerek, “Siz hangi cesaretle ülkenin en karakterli insanına bu soruyu sorabiliyorsunuz. Bu görüntüleri yayınlamazsanız namuslu değilsiniz” yanıtını verdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor