Sızdırılan Hakem Toplantısı: Fenerbahçe Yöneticisi Can Gebetaş'tan Çarpıcı Açıklama!

Fenerbahçe yöneticisi Can Gebetaş, sosyal medyada sızdırılan hakem toplantısıyla ilgili açıklama yaptı. Adaletsizlik ve sezonda yaşanan olayların vurgulandığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan tam bir açıklama talep edildi.

Fenerbahçe yöneticisi Can Gebetaş'ın, sosyal medyada dolaşıma giren hakem toplantısıyla ilgili yaptığı açıklama, Türk futbolundaki adaletsizlik tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

Fenerbahçe yöneticisi Can Gebetaş, dün sosyal medyada sızdırılan hakem toplantısıyla ilgili bir açıklama yaptı. Resmi siteden yayımlanan açıklamada, "Haykırarak kaç sezondur anlatmaya çalıştığımız zihniyet keyfi bir şekilde bu sezonu da dizayn etmeye devam etmektedir" denildi. Gebetaş, Türkiye Futbol Federasyonu'na seslenerek, ilgili görüntülerin ve sezon boyunca yapılan benzer toplantı kayıtlarının tamamının yayınlanmasını istediklerini belirtti.

Açıklamada, hakemlerin değerlendirme toplantısı olarak algıladıkları içeriğin, uzun yıllardır devam eden adaletsizlik ve bu sezon yaşanan olayların bir yansıması olduğuna vurgu yapıldı. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, saha içi ve dışında alınan standart dışı kararların Süper Lig'in kaderini etkilediği ve bu konuda defalarca uyarıda bulundukları ifade edildi.

Görüntülerin kamuoyuna yansımasıyla bir kez daha Türk futbolunun büyük bir sorunla karşı karşıya olduğunun altı çizildi. Hakemlerin etki ve baskı altında kalarak standart dışı kararlar aldığı, bunun da lig ve sezonun genel seyrine ciddi etkileri olduğu belirtildi. Merkez Hakem Kurulu'nun aldığı kararların da bu durumu teyit ettiği ifade edildi.

Açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu konuda bir açıklama yapması ve ilgili görüntülerin tamamının yayınlanması talep edildi. Bu şekilde, kamuoyunun konuyla ilgili tam bir bilgiye sahip olması ve benzer durumların önüne geçilmesi amaçlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Tadic'in Ayrılığına Yedek Planla Hazırlanıyor: Saint-Maximin Transferi Gündemde
Quad Milli Takımı, Antalya'da Tarih Yazdı: Finale Yükseldi
Hakan Çalhanoğlu İle Inter Milan: Serie A Zaferi ve Dünya Futbol Ödülleri Adaylığı!
Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain'den Ayrılacağını Duyurdu: Real Madrid'e Mi?
Galatasaray, 23 yıllık tarihinde finansal başarılar elde ediyor