Skandal Haber: İnternetten Bebek Satışı! Site Hızla Kapatıldı!

'İnternetten bebek satışı' haberinin ardından İçişleri Bakanlığı devreye girdi. Site, kısa süre içinde kapatıldı. Kullanıcılar, 'Vicdansız anne', 'Satılan eşya değil bebek', 'Bebek ticaretine devlet neden sessiz kalıyor' gibi yorumlar yaparak tepkilerini dile getirdi.

İçişleri Bakanlığı, birinin anne karnında, diğerleri ise iki aylık bebeklerin satışının gündeme geldiği haber üzerine hızla harekete geçti ve 30 saat içinde şifresiz ve kayıt olmadan erişilebilen web sitesini kapattı. Cumhuriyet Gazetesi'nin duyurduğu 'satılık bebek' haberi, binlerce kişinin tepkisine neden oldu.

Sosyal medyada, bebeklerine 100 bin TL değer biçerek satan ailelere ve durumu çözümsüz bıraktığı iddia edilen AKP hükümetine yönelik eleştiriler yoğunlaştı. İnternetteki bebek satışı haberlerine karşı kullanıcılar, 'Vicdansız anne', 'Satılan eşya değil bebek', 'Bebek ticaretine devlet neden sessiz kalıyor' gibi yorumlar yaparak tepkilerini dile getirdi.

Habere ilişkin detaylı bir inceleme başlatan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, konuyu savcılığa taşıyarak şikâyette bulundu ve haberde adı geçen web sitesine erişimin engellenmesi için gerekli başvuruyu gerçekleştirdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Kamu İhale Kurulu'na yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımladı
Darülaceze iktidarın arka bahçesi oldu
Yıllardır bitmeyen proje ‘müjde’ oldu
İki organize suç örgütü çökertildi: 33 kişi gözaltında
Turistler Antalya'yı bıraktı Konya'ya koşuyor!