Skandal muamele! Sütyen takmadı diye...

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 17 yaşındaki Lizzy Martinez sütyen takmadan okula gitti. İlk dersten sonra Lizzy Martinez'i odasına çağıran okul müdürü Violeta Velazquez, genç kıza sütyen takmadığı için göğüs uçlarının...

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 17 yaşındaki Lizzy Martinez sütyen takmadan okula gitti. İlk dersten sonra Lizzy Martinez'i odasına çağıran okul müdürü Violeta Velazquez, genç kıza sütyen takmadığı için göğüs uçlarının belli olduğunu ve arkadaşlarının dikkatini dağıttını söyledi. Genç kız müdür tarafından revire gönderildi. Revirdeki hemşire tarafından Martinez'in göğüslerine bant yapıştırılarak sınıfa dönmesi söylendi. 


Yaşananlar karşısında şaşkınlık geçiren Martinez ise kendi tabiriyle bu ''küçük düşürücü’ olaya dayanamayarak okuldan erken ayrıldı. Kızının başından geçenleri öğrenen anne Martinez okul yönetiminden şikayetçi oldu. Martinez’in yaşadıklarını sosyal medyada duyurmasıyla çok sayıda kişi okul yönetimini topa tuttu. Sosyal medyada kısa sürede Lizzy'e çok sayıda destek geldi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Hamas: Ateşkes ve Esir Takası Görüşmeleri Tamamlandı!
Endonezya Sarsıldı: 6,2 Büyüklüğünde Deprem!
Gazinin Beklenen Onuru: 100 Yaşındaki Jack Milton Mezuniyet Kepini Sonunda Aldı!
Kerem Şalom Sınır Kapısı'na Yapılan Havan Topu Saldırısında İsrailliler Öldü
Hizbullah, İsrail'in Kiryat Şmona'sına İran Yapımı Füzelerle Saldırdı: Yaralılar Var