Skandal suçlamalarla gözaltına alınan Ece Ronay iddiaları yalanladı

İstanbul Kartal'da Anadolu Adliyesine sevk edilen sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin iş yerine yönelik kurşunlama suçlamalarını reddediyor. Gözaltındaki ifadesinde olayla ilgisinin olmadığını belirten Ronay, suçlamaları tümüyle reddetti.

İstanbul Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesine sevk edilen sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin iş yerine yönelik kurşunlama suçlamalarını reddetti. İddiaların tümüyle asılsız olduğunu belirten Ronay, emniyette verdiği ifadesinde olayla herhangi bir ilgisinin olmadığını vurguladı.

RONAY, SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ: "İŞYERİNE KARIŞMADIM!"

Ece Ronay, eski eşinin iş yerine düzenlenen kurşunlama olayıyla ilgisi olmadığını belirterek suçlamaları kabul etmedi. Emniyetteki ifadesinde masumiyetini savunan Ronay, eski eşinin iddialarını reddediyor.

DİĞER ŞÜPHELİLER İTİRAFTA BULUNDU: TALİMATI KAAN A.'DAN ALDIK!

Gözaltına alınan diğer 5 şüphelinin, Gebze ve Kadıköy'deki işyerine yönelik kurşunlama olayında Kaan A. adlı kişiden aldıkları talimatı itiraf ettikleri belirtildi. Kaan A.'nın ise yurt dışında olduğu ifade edildi.

​​​​​​​

RONAY'IN ESKİ EŞİ DE İTİRAFTA BULUNDU MU?

Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in, işyerine düzenlenen saldırıya ilişkin nasıl bir ifade verdiği henüz açıklanmazken, Ronay'ın savunmasının ardından olayın detayları daha da merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.