Hikayelerin oluşturulma amacı, meslektaşlar arasında etkileşimi artırmak. Hikayeler kullanımının basitliği sayesinde proje hakkında geri bildirimler yapmak da kolaylaşacak. Bu özellik sayesinde bir toplantı için zaman belirlemek gibi şirket içi etkinlikler daha kolay halledilebilecek.
Slack, özelliği kapsayıcılık ve erişilebilirlik göz önünde bulundurularak tasarladığını söylüyor. Oynatma hızını değiştirmenin yanı sıra canlı, otomatik altyazı özellikleri de ekleniyor. Ayrıca giriş bölümünü atlamak ve kaydın gerçekten önemli olan kısımlarına geçmek gibi gelişmiş özellikler de sunuluyor. Bir klibe metin, ses veya video ile yanıt vermeniz mümkün olacak. Diğer platformlardaki Hikayelerin aksine, Klipler otomatik olarak kaybolmayacak ve çeviriler de eklenecek.
Slack şimdi Hikayeler özelliğini kullanıma sunuyor. Bu özellik, bu sonbaharda tüm ücretli ekiplere sunulacak. Hikayeler ile yapabileceğiniz diğer şeylerden biri de Slack Connect aracılığıyla bunları ekibinizin dışındaki kişilerle paylaşmak. Bu özellik, kullanıcıların harici ortaklar ve müşterilerle etkileşime girmesine olanak tanıyacak.
Şimdiye kadar yalnızca ücretli planlara sahip kuruluşlar, Slack Connect aracılığıyla kanallarda birlikte çalışabiliyordu. Hikayeler özelliğiyle bu problemin önüne geçilecek. Slack, ayrıca hükümetin güvenlik ihtiyaçlarını ve sertifikalarını karşılamak için tasarlanmış GovSlack adlı kamu sektörü için bir sürümü de duyurdu. GovSlack önümüzdeki yıl kullanıma sunulacak. Şirket ayrıca Salesforce ürünleriyle daha derin bir entegrasyon üzerinde çalışıyor.
iPhone ruhsal durumunuzu takip edecek: Apple anneniz gibi olacak