Sneijder kararını verdi

Wesley Sneijder 'in eşi Yolanthe’nin, Umut Bulut ’un da babasının hayatını kaybettiği Ankara'daki terör saldırısından oldukça fazla etkilendiği öğrenildi. Hollandalı oyuncunun, menajeri Guido Albers ’i arayarak, “Gelen...

Wesley Sneijder 'in eşi Yolanthe’nin, Umut Bulut ’un da babasının hayatını kaybettiği Ankara'daki terör saldırısından oldukça fazla etkilendiği öğrenildi. Hollandalı oyuncunun, menajeri Guido Albers ’i arayarak, “Gelen tüm teklifleri değerlendirmek istiyorum'' dediği kaydedildi.

Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; Şubat ayında Çin’den cazip teklifler almasına karşın, ''20 Milyon Euro’luk serbest kalma bedeli’ maddesi yüzünden transferi gerçekleşmeyen Sneijder, Haziran ayından itibaren otomatik olarak 7.5 Milyon Euro’ya düşecek yeni bonservis bedeli ile satılacak.
Hedefinin tekrar Avrupa’ya dönmek olduğu öğrenilen Wesley’nin, eski hocası Jose Mourinho’dan haber beklediği ve gelecek sezon İngiltere’de forma giyebileceği, Amerika ve Çin gibi alternatifleri de değerlendirebileceği konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
Teknik adam istifa etti!
Galatasaray, Sivasspor maçı için hazırlıklara devam etti
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor-Vanspor FK Maçını Seyircisiz Oynanması Kararını Aldı
Mourinho Takım Arayışında: İyi Antrenman Tesisleri Öncelikli!