Snoop Dogg, Paris 2024 Olimpiyatları'nda Meşale Taşıyacak

Snoop Dogg, Paris 2024 Olimpiyatları'nın açılış töreninden önce Olimpiyat meşalesini taşıyacak. 52 yaşındaki rapçi, meşalenin Paris'teki Saint-Denis'deki son etabında yer alacak. Ayrıca, Olimpiyatlar sırasında NBC için özel muhabirlik yapacak.

Dünyaca ünlü rapçi Snoop Dogg, Paris 2024 Olimpiyatları’nın açılış töreninden önce Olimpiyat meşalesini taşıyacak. 52 yaşındaki Snoop Dogg, Paris'in Saint-Denis bölgesinde, Eyfel Kulesi'nde sona erecek meşale turunun son iki etabından birinde yer alacak. Ayrıca, Olimpiyatlar sırasında ABD kanalı NBC için özel muhabirlik yapacak.

Dünyaca ünlü rapçi Snoop Dogg, Paris 2024 Olimpiyatları'nın açılış töreninden önce Olimpiyat meşalesini taşıyacak. 52 yaşındaki Snoop Dogg, Eyfel Kulesi'nde sona erecek olan meşale turunun son iki etabından birinde, Paris'in kuzeyindeki Saint-Denis'de meşaleyi taşıyacak. Saint-Denis Belediye Başkanı Mathieu Hanotin, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Snoop Dogg'un Olimpiyat ateşinin son yolculuğu için seçildiğini duyurdu.

Olimpiyat meşalesi Fransa'daki yolculuğuna Mayıs ayında başlamıştı ve daha önce eski Arsenal menajeri Arsène Wenger, Formula 1 pilotu Charles Leclerc ve aktris Halle Berry tarafından taşınmıştı. Snoop Dogg, Paris 2024 sırasında ABD kanalı NBC için "özel muhabirlik" de yapacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.