Soğuk hava etkisini cuma günü kar yağışına bırakacak

Meteoroloji, bu haftanın raporunu açıkladı. Bugünden itibaren hava soğuyacak. Cuma günü İstanbul'a kar yağması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 11 ocak pazartesi ve 16 ocak cuma gününe ilişkin yayınladığı hava durumu raporuna göre havalar bugünden itibaren soğuyacak.
Bugün itibariyle Türkiye geneli soğuk havanın etkisi altına giriyor. İstanbul’a ise kar yağışının cuma günü düşeceği belirtiliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporunu resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. Yayınlanan raporda, yeni haftada sağanak ve kar yağışların tüm yurdu etkisi altına alacağı belirtildi. Raporda yurdun büyük bir kesiminde sağanak yağışların görüleceği belirtilirken, bazı illerde ise kar yağışları görüleceği duyuruldu.

Hafta başından itibaren sağanak yağışların, perşembe gününden itibaren ise kar yağışların birden fazla bölgede etkili olacağı belirtildi. Hava durumu raporunda İstanbul’a yılın ilk karının cuma günü karla karışık yağmur şeklinde düşeceği ifade edildi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Anneler Gününde Sevginizi Gösterin: Annenize Alınabilecek En Güzel Hediyeler
Bir insan sürekli yumurta yerse ne olur?
Bu içecek şeker hastalarının kan şekerini anında düşürüyor!
Çay tabakları bu yüzden kırmızı beyaz üretiliyor
Haftanın en talihli 3 burcu belli oldu: Hangi burçlar zenginlik ve aşk yaşayacak?