Şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp gitmişti! Tarık Tarcan'dan seneler sonra olay itiraf

Bir döneme damga vuran manken, sunucu ve oyuncu Tarık Tarcan şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp gitti. Yıllar önce İstanbul'u terk edip Antalya'da yaşamaya başlayan ünlü isim Hülya Koçyiğit'e konuk oldu ve itirafıyla dikkat çekti.

80'li ve 90'lı yıllara damga vuran ve Çarkıfelek yarışmasıyla gönüllere taht kuran Tarık Tarcan, uzun seneler sonra ortaya çıktı.

Şöhretin zirvesindeyken her şeyi bırakıp kendini bambaşka bir yaşam kuran Tarık Tarcan, Yeşilçam'ın usta isimlerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de gösterilen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu.

Tarık Tarcan, senenin 6 ayını Antalya'nın tarihi Kaleiçi semtinde, kalanını Marmaris'in Bozburun beldesinde geçiriyor ve "İstanbul’u iyi ki terk etmişim, şimdi daha kötü. Ne zaman biteceğini bilmediğimiz bir ömür var" diyor.

Efsane isim şöhreti zirvede bırakmasıyla ilgili de şu itirafıyla dikkat çekti:

“Oyunculuğu erken bıraktım dediğim zamanlar da oldu. Bu dönemde bir oyuncunun menajerinin olması çok önemli. Keşke o zaman da olsaydı. Sinemayı bırakmış değilim. Televizyon programı yaptım, gene yapmak isterim fakat televizyonda program yok, diziler var."


Tarık Tarcan'ın son halini görenler ise "Doğayla iç içe olmak yaramış", "Adam çok karizmatik" yorumlarında bulunmuş oldu.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu