Şok gelişme! Galatasaray İkinci Sınavında: Gözler Icardi'ye Çevrildi

Sarı kırmızılılar sınavdan geçiyor! Son dakika! Galatasaray, Avusturya kampında ikinci hazırlık maçına çıkmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, yarın Almanya'nın köklü takımlarından Fortuna Düsseldorf ile karşı karşıya gelecek. Gözler bu maçta Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'ye çevrildi.

Galatasaray, LASK ve Linz'e karşı mağlubiyetini telafi etmek için Düsseldorf'a karşı daha iyi bir performans sergilemeyi umuyor..

 Batshuayi, Zaha, Mertens ve Tete gibi yıldız oyuncuların yanı sıra Metehan Baltacı ve Yusuf Demir gibi genç yetenekler de oynamaya hazır.

 Özellikle genç oyuncuların gelişimi taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. Mauro Icardi'nin durumu  merak konusu! Kampa geç katılan ve henüz tam olarak hazır olmayan Arjantinli yıldızın Düsseldorf karşılaşmasında forma giyip giymeyeceğine Teknik Direktör Okan Buruk karar verecek.


 Maçın ardından D-Smart ve D-Smart GO platformlarında  deneyimli yorumcuların maçı değerlendireceği ve taraftarlara detaylı analizler sunacağı özel bir program yayınlanacak. Galatasaray'ın Düsseldorf karşılaşmasının ardından kamp programında Trencin, Lecce ve Parma karşılaşmaları yer alıyor.
 Bu maçlar takımın  sezon  hazırlıklarını tamamlaması açısından çok önemli. Özetle Galatasaray, Avusturya kampında önemli bir sınav daha verecek. Düsseldorf maçı,  yeni sezon öncesinde oyuncuların ve teknik heyetin durumunu gözlemlemek için önemli bir fırsat olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.