Şok Olay İspanya'da: Dev Şarap Tankları Beş Dakikada Boşaltıldı

İspanya'nın Castrillo de Duero bölgesindeki Bodegas Cepa 21 şirketinin üretim tesislerine düzenlenen şaşırtıcı saldırıda dev şarap tankları beş dakika içinde boşaltıldı. Şirket, 60 bin litre şarap kaybı yaşayarak 2.5 milyon euro maliyetle karşı karşıya kaldı.

İspanya'nın başkenti Madrid civarlarındaki Castrillo de Duero bölgesinde bulunan Bodegas Cepa 21 adlı şirketin şarap üretim tesislerine gerçekleşen olağanüstü bir olay, şarap endüstrisinde büyük bir zarara neden oldu. 18 Şubat gecesi meydana gelen olayda, bir şahıs Bodegas Cepa 21'in dev şarap tanklarını beş dakika içinde boşalttı.

60 BİN LİTRE ŞARAP DÖKÜLDÜ, MALİYET 2.5 MİLYON EURO

Şahıs tarafından gerçekleştirilen bu şaşırtıcı olayda, yaklaşık 60 bin litre şarap döküldü. Yetkililer, şarap tanklarını boşaltmanın şirket için 2.5 milyon euro (yaklaşık 83 milyon TL) maliyete neden olduğunu açıkladılar. Ayrıca, her bir şişe şarabın 90 euroya satılabildiği göz önüne alındığında, bu olayın ekonomik kayıpları oldukça büyük bir boyuta taşıdığı belirtildi.

JOSE MORO: BU BİR HIRSIZLIK DEĞİL, SABOTAJ

Şirketin sahibi Jose Moro, olayın bir hırsızlık girişimi olmadığını iddia ederek, "Video kayıtlarında da net bir şekilde görülüyor ki bu şahıs fabrikayı bilen biri ve ne yaptığını biliyordu. Bazı tahminlerim var fakat polisin soruşturmasını etkilememek için bu tarz şeyleri paylaşmayacağım" şeklinde konuştu. İspanyol medyası, olayın sabotaj saldırısı olabileceğini aktarırken, kişinin amacının intikam olabileceğine dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İspanya, İsrail'e Silah Taşıdığı İddia Edilen Gemilere Sert Tepki Gösteriyor
Arap Birliği Zirvesi: İsrail'in Gazze Saldırıları Kınandı, Bölgesel Sorunlara Odaklanıldı
Sanal ilişki ona gelir kapısı oldu: Sharna Beckman 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor
Trump'ın 'sus payı' davasında çapraz sorgu yapıldı: Ses kaydı dinletildi
İspanya, İsrail'e silah taşıyan gemilere limanlarını açmayı reddetti