Şok Operasyon: TÜGVA Temsilcisi Kaçakçılıkta Gözaltına Alındı!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ordu il temsilcisi Ahmet Güler, evinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonu sonucu gözaltına alındı. Operasyonda, Güler’in ikametinde toplam 178 elektronik sigara ve 50 kutu sarılmış makaron ele geçirildi.

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ordu il temsilcisi Ahmet Güler, evinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonu sonucu gözaltına alındı. Operasyonda, Güler’in ikametinde toplam 178 elektronik sigara ve 50 kutu sarılmış makaron ele geçirildi.Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan geniş çaplı operasyon, Altınordu, Perşembe ve Ünye ilçelerinde düzenlendi. Operasyon kapsamında 12 şüpheliye yönelik olarak 20 adreste aramalar gerçekleştirildi. Ele geçirilen malzemeler arasında toplamda 5 milyon 949 bin 960 adet boş makaron, 103 bin 930 adet dolu makaron ve 2 bin 640 kilogram kıyılmış tütün bulunuyor. Bu operasyon, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi amacıyla yürütülen bir dizi önlemin parçası olarak dikkat çekiyor.

POLİTİKANIN GÖLGESİNDE

Cumhuriyet gazetesi muhabiri Aytunç Ürkmez'in haberine göre, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, TÜGVA ve benzeri yapıları eleştirerek, bu yapıların halktan ve devletten aldıkları destekle büyüyerek suç unsurlarını içerecek şekilde organize olduklarını savundu. Adıgüzel, TÜGVA, TÜRGEV ve İlim Yayma Cemiyeti gibi örgütlerin devlete karşı organize suç örgütleri olarak faaliyet gösterdiklerini iddia ederek, bu yapıların denetlenmesi ve adli kovuşturma başlatılması çağrısında bulundu.

ÖZETLE

TÜGVA temsilcisi Ahmet Güler’in gözaltına alınması, kaçakçılık operasyonlarının etkinliğini ve bu tür yapıların toplum üzerindeki etkisini bir kez daha gündeme getirdi. Devletin bu tür organize suçlarla mücadele etme çabaları, kaçakçılığın önlenmesi açısından büyük önem taşıyor.

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.