Solunum cihazından yangın çıktı: 17 Yaşındaki çocuk son anda kurtarıldı

Zeytinburnu'nda Yeşiltepe Mahallesi, 57/4 Sokak'ta bulunan beş katlı bir binanın bodrum katında, 17 yaşındaki engelli genç Didar Acı'nın solunum cihazında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Ailesi tarafından son anda kurtarılan Didar Acı'nın yanı sıra yangında 5 kişi de dumandan etkilendi.

Zeytinburnu'nda Yeşiltepe Mahallesi, 57/4 Sokak'ta bulunan beş katlı bir binanın bodrum katında, 17 yaşındaki engelli genç Didar Acı'nın solunum cihazında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Ailesi tarafından son anda kurtarılan Didar Acı'nın yanı sıra yangında 5 kişi de dumandan etkilendi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almayı başardı.

DİDAR ACI'NIN ACILARINA YENİSİ EKLENDİ

Saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda, Didar Acı'nın solunum cihazındaki yangın nedeniyle alevler hızla büyüdü. Engelli genç, babası tarafından dışarı çıkarılarak kurtarıldı. Ancak, aile bu sırada büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı. Yangın sırasında 5 kişi de dumandan etkilendi ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırıldı.

İTFAYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, yangına müdahalede bulundu. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yapılan açıklamada, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Banyoda kilitli kalan adamın imdadına itfaiye yetişti
Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı girişimi
Adliyede ‘makam tuvaleti’ kavgası: Başsavcı, avukatı polis zoruyla çıkardı
Her yerinden altın bulunuyor! Yabancı bir şirket Türkiye'deki o ilçeyi gözüne kestirmiş durumda!
Öğretmen Atamalarında Mülakat Yarıya İndirilecek: Bakan Tekin'den Açıklama