Soma’da suç örgütüne operasyon: 7 kişi tutuklandı!

Manisa'nın Soma ilçesinde, vatandaşları tehdit ederek haksız kazanç elde eden suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. 7 şüpheli tutuklanırken, yapılan aramalarda silah, uyuşturucu ve dijital materyaller ele geçirildi.

Manisa'nın Soma ilçesinde, vatandaşları tehdit ederek haksız kazanç elde eden suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Operasyon, Soma Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde gerçekleştirildi ve 7 şüpheli tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.

Manisa'nın Soma ilçesinde, vatandaşları tehdit ederek haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen bir suç örgütüne yönelik eş zamanlı bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda 9 kişi gözaltına alındı ve bunlardan 7'si adli makamlarca tutuklandı.

Soma Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 13 ev ve bir işyerine baskın düzenledi. Operasyon sırasında, şüphelilerin korku ve şiddet üzerine bir yapı oluşturdukları, bu yöntemle vatandaşları tehdit ederek haksız kazanç sağlamaya çalıştıkları bilgileri doğrulandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin konut ve işyerlerinde yapılan aramalarda, silah, uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ile belgeler ve dijital materyaller ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 kişi tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.