Somaspor’un yeni Teknik Direktörü Erman Güraçar

TFF 2. Lig ekiplerinden Somaspor'un 5 yıldır teknik direktörlüğünü yapan Burhanettin Basatemür ile yolların ayrıldığı ve teknik direktörlük görevine geldi. Somaspor temnik direktörü belli oldu. Erman Güraçar..

TFF'nin 2. lig takımlarından Somaspor'u 5 yıl çalıştıran Burhanetti Basatemür'ün istifa ettiği, teknik direktörlüğe ise Erman Güraçar'ın getirildiği açıklandı..

TFF 2. Lig ekiplerinden Somaspor'un sözcüsü Suat Gündoğan, yaptığı açıklamada, takımı beş yıl boyunca çalıştıran teknik direktör Burhanettin Basatemür ile yollarını ayırdığını duyurdu. Gündoğan, şunları söyledi: "Teknik Direktörümüz Burhanettin ile 5 sezonda tarifsiz başarılar, heyecanlar ve şampiyonluklar yaşadık. Burhanetti hocamıza Somaspor markasına verdiği üstün hizmetten dolayı teşekkür ederiz. Yeni kariyerinizde başarılar dileriz. Yeni Teknik Direktörümüz Erman Güraçar ve ekibine hoş geldiniz diyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. "Yeni teknik direktörümüz Erman ile yeni sezonda yeni stadımızda daha da güzel başarılara imza atacağımızı ümit ediyorum, Somaspor'a atanan teknik direktör Erman Güraçar ise yardımcılarıyla birlikte Somaspor'un başarısı için çalışacağımızı söyledi." Mustafa Şen, Mahir Çeneli ve İsmail Kavruk.

Somaspor yönetimi, takımı yeni bir teknik kadroyla yükseltmek istediklerini açıkladı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.