Somer Sivrioğlu, Restoran Fiyatlarını 'Pahalı Değil' Dedi: Fiyatlar Dudak Uçuklattı!

MasterChef Türkiye yarışmasının jürisi Somer Sivrioğlu, İstanbul'da sahibi olduğu restoranın fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sivrioğlu, sosyal medya platformlarında sıkça tartışılan fiyatların pahalı olmadığına dikkat çekti.

Yıllardır TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyesi Somer Sivrioğlu, Hülya Avşar'ın YouTube'da yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına katıldı.

Programda, Sivrioğlu'nun İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde satın alıp işletmeye aldığı restoranı hakkında sohbet eden Avşar, "Mesela, orta gelir grubunun altında olan asgari ücretle çalışan insanlar senin dükkanına gidemiyorlar mı?" şeklinde bir soru yöneltti.

Somer Sivrioğlu, bu soruya yanıt verirken, "Fiyatlarımız çok yüksek değil. Restoranımı özellikle bistro seviyesinde tutmaya çalıştım; lüks bir mekan olmasını istemedik. Ancak, kişi başı hesap ortalama 2000-3000 TL civarında oluyor" dedi.

Hülya Avşar, Sivrioğlu'nun bu açıklamasının ardından "Yani bu fiyatlar asgari ücretliler için uygun değil, daha çok onun üzerindeki gelir grupları için mi?" diye sordu. Somer Şef, bu yorumuna karşılık olarak, "Fiyatları böyle belirlemekteki amacımız, çok pahalı bir yer olmaması. Herkesin deneyimleyebilmesi için makul seviyelerde tutmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

Bu diyalog, restoran fiyatlarının ulaşılabilirliği üzerine düşünceleri de beraberinde getirdi. Sivrioğlu'nun amacı, kaliteli hizmet sunarken, mümkün olduğunca geniş bir müşteri kitlesine hitap etmek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.